Luxe jacht met een zeer stabiele ligging

In 2022 komt dit stoer schip, een Barkas 1100 AK/OK, onze verhuurvloot versterken. En het is niet zomaar een yacht! Zoek op internet naar ‘Barkas’ schip en te lezen is, dat een Barkas in de oudheid een Kapiteinssloep was. Dat zegt wel iets over de huidige statige ‘overkapte’ Barkas-schepen.

Niet voor niets dus, is deze zeer comfortabele Barkas-uitvoering, een luxe yacht, dat met zijn lage doorvaart en slim ingebouwde techniek een zeer stabiele ligging heeft. Met een doorvaarthoogte van 2.40m met gestreken elektrische mast, voelt dit schip zich prima thuis in alle wateren van Friesland en omgeving. Zowel gemiddelde brughoogtes als grote meren, worden zonder beperkingen genomen. Aanleggen is een fluitje van een cent door de aanwezigheid van zowel een boeg- als een hekschroef.

 

Het schip is dus voorzien van alle luxe en comfort. Het heeft zowel een achterkajuit, voorzien van twee éénpersoons bedden en een wasbakje, alsmede een mooie open-kuip. Voor in het schip bevindt zich een slaapcabine met een dubbel bed en is daar tevens de toilet/douche ruimte. Aan boord treft u een TV en een radio aan en vindt u in de kombuis onder andere een koffiezetapparaat, een koelkast en magnetron.

Zie de foto’s en droom even weg!

 

Realiseer u dat u maar een paar klikken verwijderd bent om deze droom door Yachtcharter Friesland werkelijkheid te laten worden.


Boeken

Details

Aantal personen4
Vaste slaapplaatsen4
Hutten2
Toiletten1
Douches1
Huisdieren toegestaanNee
Lengte11,55
Breedte3,95
Doorvaarthoogte2,40
Diepgang1
MerkBarkas 1100 AK/OK
MotorJohn Deere 62 KW
Type schroefBoegschroef, Hekschroef
Watertank inhoud (L)350
Dieseltank inhoud (L)350

Sirius

 

Schipperstraining

Mocht u geen of niet over voldoende vaarervaring beschikken, adviseren wij u een korte cursus via onze schipperstraining. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Meer informatie

 

Online boeken

Zoek en boek direct via onze website

 

Persoonlijk contact

Klein team staat altijd voor u klaar

 

24/7 servicedienst

Bij storingen helpen we u snel weer op weg