Maak kennis met de The Dream

Door zijn afmetingen (13,5m/4,25m) biedt The Dream een bijzondere constellatie van ruimte. Met 4 slaapplaatsen in de boegcabine, een ruime achterkajuit met een vrijstaand tweepersoonsbed en nog eens 2 slaapplaatsen in de midscheepshut kan comfortabel aan de behoeften van een grote familie of groep worden voldaan. Met de 2 uitklapbare bedden in de dinette passen zelfs 10 personen comfortabel.

De Dream is een comfortabel uitgerust schip met 2 douches en 2 toiletten, een volledig uitgeruste keuken met koelkast, kleine vriezer, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, heteluchtoven/magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en voldoende servies en bestek. De ruime salon is open naar de eethoek en biedt met 2 zithoeken voldoende ruimte om de dag onderdeks door te brengen. Een TV met zelfzoekend satellietsysteem zorgt voor extra vermaak aan boord. Aan dek staat een grote eettafel met in totaal 8 stoelen om bij zonsopgang van het ontbijt te genieten. Een zwemplatform maakt de vakantiebeleving compleet. Voor gemakkelijk manoeuvreren is The Dream uitgerust met boeg- en hekschroeven. Een PV-systeem biedt de grootst mogelijke onafhankelijkheid van walstroom.

 

Klim aan boord en geniet van een bijzondere vakantie op het water.


Boeken

Details

Aantal personen10
Vaste slaapplaatsen8
Ombouw slaapplaatsen2
Hutten3
Toiletten2
Douches2
Huisdieren toegestaanNee
Lengte13,50
Breedte4,25
Doorvaarthoogte4,85
Diepgang1,10
MerkRenal 45
MotorVetus DT64 119 KW
Type schroefBoegschroef
Watertank inhoud (L)700
Dieseltank inhoud (L)700

The Dream

 

Schipperstraining

Mocht u geen of niet over voldoende vaarervaring beschikken, adviseren wij u een korte cursus via onze schipperstraining. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Meer informatie