Vaar tot in het hart van de natuur

Gaat u voor een ongekende vaarbeleving in Friesland? Dan zit u eerste klas bij Yachtcharter Friesland B.V.

En zeker als u de ‘Jassana’ of ‘Roselle’ huurt, zult u versteld staan van wat deze jachten u te bieden hebben. Beiden schepen zijn identiek, zijn 11.00 meter lang, 3.70 meter breed en beschikken over uitmuntende vaareigenschappen.

 

Het biedt slaapplaatsen aan boord tot een maximum van 7 personen. Er zijn namelijk twee aparte slaaphutten, één voor 2 personen en één voor 3 personen. Beide vertrekken zijn zeer comfortabel ingericht en beschikken over een eigen elektrisch toilet. Er is zelfs een douche aan boord. Twee extra slaapplaatsen worden gecreëerd, door de zitplaatsen in de salon om te bouwen.

Het jacht is van alle gemakken voorzien. Denk aan de kombuis, voorzien van een complete keukeninventaris en een magnetron. Verder is er een TV en DVD/CD-speler, zodat u ook tijdens slecht weer aan boord prima kunt vermaken. Het hele schip is voorzien van dubbelglas waarbij er geen condens ontstaat en u dus altijd van de natuur en het uitzicht kunt genieten.

De doorvaarhoogte met tent bedraagt 4.00 meter. Zonder tent, met de ramen omlaag, de wind in de haren en de zon op uw hoofd, 2.65 meter. Door de geringe diepgang van 1.00 meter, komt u vaak tot in het hart van de natuur.

 

Ontdek Friesland vanaf het water met de ‘Jassana’. Er zijn diverse vaarroutes voorhanden, of bepaal zelf u eigen route. Leg aan in de friese steden en dorpen, of juist midden in de natuur.

Er zijn duizenden aanlegplaatsen verspreid over de provincie Friesland. Er wacht er elke dag, altijd eentje speciaal voor U!


Boeken

Details

Aantal personen7
Vaste slaapplaatsen5
Ombouw slaapplaatsen2
Hutten2WayMotorBoegVaste
Toiletten2
Douches1
Huisdieren toegestaanNee
Lengte11
Breedte3,70
Doorvaarthoogte4
Diepgang1
MerkVacance
MotorDeutz 78 KW
Type schroefBoegschroef
Watertank inhoud (L)500
Dieseltank inhoud (L)500

Jassana

 

Schipperstraining

Mocht u geen of niet over voldoende vaarervaring beschikken, adviseren wij u een korte cursus via onze schipperstraining. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Meer informatie

 

Online boeken

Zoek en boek direct via onze website

 

Persoonlijk contact

Klein team staat altijd voor u klaar

 

24/7 servicedienst

Bij storingen helpen we u snel weer op weg