Hoge kwaliteit Pikmeerkruiser

De ‘Seagull’ is een Pikmeerkruiser. Een jacht van hoge kwaliteit en Yachtcharter-Friesland is trots om dit jacht te kunnen aanbieden voor de verhuur.

Het schip is 12.00 meter lang, 3.70 meter breed. Het schip is geschikt voor acht personen. De ‘Seagull’ heeft drie aparte hutten, met in totaal 6 vaste slaapplaatsen en is zeer comfortabel ingericht. Door de zitplaatsen naast het kombuis en in de salon om te bouwen, kunnen er nog 2 ruime slaapplaatsen extra worden gecreëerd.

 

De uitstekende vaareigenschappen, het zowel buiten, als binnen kunnen sturen, de aanwezigheid van een boegschroef, maken het u gemakkelijk, om de boot te dirigeren en manoeuvreren. Het wachten voor de brug het aan leggen in een sluis wordt er een stuk makkelijker door. Maar dat geldt zeker óók als u te midden van de natuur wilt aanleggen of op andere prachtigste aanlegplekken. Het verrassend ruime achterdek met zijn panoramische vergezichten, zorgt tevens voor een goed overzicht tijdens het varen.

De nodige luxe is aan boord, zodat u heerlijk binnen kunt vertoeven. Voorin vindt u 1 slaaphut voor 2 personen. Achterin zelfs 2 slaaphutten en een aparte douche en apart toilet. Verder treft u een compleet ingericht kombuis, een dinette en in de salon een gezellige loungebank. Door de dubbele beglazing, goede isolatie en verwarming met radiatoren is varen zelfs met de koudere dagen volop genieten.

De doorvaarhoogte, van de ‘Seagull’ met tent, bedraagt 3.40 meter. Zonder tent, met de ramen omlaag 2.65 meter. Door de geringe diepgang van 1.00 meter, komt u vaak tot in het hart van de natuur. Gegarandeerd een ongekende vaarbeleving!


Boeken

Details

Aantal personen10
Vaste slaapplaatsen6
Ombouw slaapplaatsen4
Hutten3
Toiletten1
Douches1
Huisdieren toegestaanJa
Lengte12
Breedte3,70
Doorvaarthoogte3,40
Diepgang1
MerkPikmeer
MotorDaf 74 KW
Type schroefBoegschroef
Watertank inhoud (L)500
Dieseltank inhoud (L)500

Seagull

 

Schipperstraining

Mocht u geen of niet over voldoende vaarervaring beschikken, adviseren wij u een korte cursus via onze schipperstraining. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Meer informatie

 

Online boeken

Zoek en boek direct via onze website

 

Persoonlijk contact

Klein team staat altijd voor u klaar

 

24/7 servicedienst

Bij storingen helpen we u snel weer op weg