Een ongekende vaarbeleving!

Ziet u het al voor u? Varen over de wijde friese meren, kanalen en rivieren. Genieten van de rust en de natuur vanaf een aanlegplaats in één van de Nationale Parken, of zomaar luieren en overnachten in een verlaten inham, of voor anker? Dat en nog veel meer, is allemaal mogelijk met dit jacht van Yachtcharter Friesland B.V.

 

De ‘Nachtegaal’ is een Privateer. Een jacht van hoge kwaliteit, heeft uitmuntende vaareigenschappen en biedt extra vaarcomfort door de aanwezigheid van zowel een boeg-, als een hekschroef.

 

Dit jacht heeft een lengte van 11.50 meter, en is 3.80 meter breed. Het uitzicht vanaf het ruime panoramisch achterdek is fenomenaal. En ook vanuit de salon door de grote ramen, voelt u zich al snel één met natuur.

 

De ‘Nachtegaal’ biedt twee ruime tweepersoons-hutten met elk een tweepersoons-bed en een eigen toiletruimte.

Door de dinette en de zitbank in de salon om te bouwen kunt u nog 4 slaapplaatsen creëren, zodat de Nachtegaal maximaal 8 personen kan huisvesten. Dit maakt het uitermate geschikt voor 2 gezinnen. Alle nodige luxe is aan boord, zodat u ook binnen heerlijk kunt vertoeven.

 

De doorvaarhoogte met tent bedraagt 3.50 meter. Zonder tent, met de ramen omlaag, de wind in de haren en de zon op uw hoofd, 2.62 meter. Door de geringe diepgang van 1.00 meter, komt u vaak tot in het hart van de natuur. En mocht u geen of niet over voldoende vaarervaring beschikken, adviseren wij u een korte cursus via onze schipperstraining. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

 

De ‘Nachtegaal’ staat voor een ongekende vaarbeleving!


Boeken

Details

Aantal personen8
Vaste slaapplaatsen4
Ombouw slaapplaatsen4
Hutten2
Toiletten2
Douches2
Huisdieren toegestaanNee
Lengte11,50
Breedte3,80
Doorvaarthoogte3,50
Diepgang1,00
MerkPrivateer
MotorDeutz 78 KW
Type schroefBoegschroef, Hekschroef
Watertank inhoud (L)500
Dieseltank inhoud (L)500

Nachtegaal

 

Schipperstraining

Mocht u geen of niet over voldoende vaarervaring beschikken, adviseren wij u een korte cursus via onze schipperstraining. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Meer informatie

 

Online boeken

Zoek en boek direct via onze website

 

Persoonlijk contact

Klein team staat altijd voor u klaar

 

24/7 servicedienst

Bij storingen helpen we u snel weer op weg