Perfectie en schoonheid

Comfort is het ‘botenmerk’. ‘Rose’ staat voor de bloemensoort en betekent perfectie en schoonheid, maar staat ook voor geluk, bewondering, dankbaarheid, elegantie, romantiek, sierlijkheid en vreugde!

Ingrediënten die allemaal van toepassing kunnen zijn op dit schip.

Wij bieden het aan! Aan u het gebruik ervan!

 

Het is met trots het allergrootste schip in de vloot van Yachtcharter Friesland B.V. met een afmeting van maar liefst 15 meter lang.

Perfect voor 2 gezinnen bijvoorbeeld, maar ook voor een groep natuurlijk.

 

De ‘Comfortrose’ is een enorm ruim jacht, voorzien van 11 vaste slaapplaatsen, verdeeld over drie kajuiten met een 2-persoonsbed, Eén kajuit met een tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed en één kajuit met een stapelbed. Daarnaast is er één mogelijkheid om voor de twaalfde persoon een bed te creëren in de salon. Een kompleet uitgerust kombuis met zitgelegenheid, een grote salon en voldoende sanitaire voorzieningen.

Het zal u aan niets ontbreken!

 

Mocht u de kapitein zijn op dit jacht, dan mag u het schip besturen vanuit het Pilote house. Dat is een dichte stuurhut, hoog op het yacht, met een openverbinding met de salon.

En ook hierbij geldt, dat mocht u de kneepjes van het kapiteinsvak en/of alle mogelijkheden van het yacht willen weten, dan kan Yachtcharter-Friesland B.V. u bij aanvang van de huur, een ‘Schipperstraining’ aanbevelen. Zie voor meer info, deze site!

 

Yachtcharter-Friesland belooft u ongekend vaarplezier!

Durft u de uitdaging aan?

Gegarandeerd dat wij geen ongelijk krijgen!


Boeken

Details

Aantal personen12
Vaste slaapplaatsen11
Ombouw slaapplaatsen1
Hutten5
Toiletten2
Douches1
Huisdieren toegestaanNee
Lengte15,00
Breedte4,50
Doorvaarthoogte4,55
Diepgang1,10
MerkComfort
MotorIveco 88kW
Type schroefBoegschroef, Hekschroef
Watertank inhoud (L)1500
Dieseltank inhoud (L)1150

Comfortrose

 

Schipperstraining

Mocht u geen of niet over voldoende vaarervaring beschikken, adviseren wij u een korte cursus via onze schipperstraining. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Meer informatie