Kom aan boord en laat u verrassen!

Het enorme enthousiasme over het ‘Pedro’ yacht ‘Oliva’ hadden we nog niet kunnen uitdragen naar onze gasten, sterker nog, de inkt op de website was nog niet droog, en Yachtcharter Friesland B.V. is alweer in staat om een tweede ‘Pedro’ yacht, gelijk aan de ‘Oliva’, vaarklaar voor hun gasten te presenteren.

En dat ook nog op tijd voor het vaarseizoen 2022!

 

Yachtcharter Friesland B.V., Nanda en Geert Jongedijk, presenteren dan ook vol trots aan u, de ‘Livina’.

Het ‘Pedro’ yacht ‘Livina, is vanzelfsprekend, ook in het Noorden van Nederland gebouwd en heeft, zowel van buiten als vanbinnen, een elegante en luxe uitstraling. Een comfortabel schip, waar u zich heerlijk ontspannen laat verplaatsen op ontelbaar aantal meren en kronkelende riviertjes van Friesland en haar wijde omgeving.

En vanaf het ‘upper’-dek hoeft u overdag niets te missen en kunt u ‘s avonds met een glas in de hand, genieten van de ondergaande zon. Het verschil met de ‘Oliva’, betreft de buitentent. Deze is in dit geval rondom het ‘upper’-dek volledig gesloten en is ook comfortabel om met minder weer, ‘buiten’ te kunnen vertoeven.

Net als de ‘Oliva’, beschikt de ‘Livina’ over uitstekende vaareigenschappen, incl. een boegschroef, zodat u tijdens het manoeuvreren, gerieflijk wordt geholpen.

Kom aan boord en laat u verrassen!

Ogenschijnlijk compact van buiten, doch zeer ruim vanbinnen, voorzien van alle luxe en comfort. Check de bijgaande foto’s en u ontdekt zowel voor- als achter in het yacht, een aparte kajuit voorzien van een dubbel bed. Daarnaast zijn er aan boord nog 2 extra slaapplaatsen te creëren. Met familie en/of vrienden erop uit, geen probleem, want beide slaapcabines beschikken over zowel een toiletruimte als een aparte douchecel.

Aan boord treft u een radio/cd speler aan en vindt u in de kombuis onder andere een koffiezetapparaat, een koelkast, een vriezer, een magnetron en 4-pits kooktoestel.

Trakteer en verwen uzelf en uw medepassagiers en boek dit ‘Pedro’ pronkjuweel op het water, bij Yachtcharter Friesland B.V.

 

Enkel één prettige waarschuwing vooraf:

Friesland vanaf het water ontdekken, op een yacht van Yachtcharter Friesland B.V., is verslavend! Veel plezier!


Boeken

Details

Aantal personen6
Vaste slaapplaatsen4
Ombouw slaapplaatsen2
Hutten2
Toiletten2
Douches2
Huisdieren toegestaanNee
Lengte10,30
Breedte3,50
Doorvaarthoogtennb
Diepgang0,90
MerkPedro Solano 33
MotorCraftsman CM4.80 80 KW
Type schroefBoegschroef
Watertank inhoud (L)240
Dieseltank inhoud (L)400

Livina

 

Schipperstraining

Mocht u geen of niet over voldoende vaarervaring beschikken, adviseren wij u een korte cursus via onze schipperstraining. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Meer informatie

 

Online boeken

Zoek en boek direct via onze website

 

Persoonlijk contact

Klein team staat altijd voor u klaar

 

24/7 servicedienst

Bij storingen helpen we u snel weer op weg