Aan boord is werkelijk aan alles gedacht 

Yachtcharter Friesland B.V. heeft een prachtig yacht in de verhuur, specifiek geschikt voor een speciale doelgroep. ‘Groot’ is het bijvoegelijk voornaamwoord, mocht dit prachtschip omschreven moeten worden. Dus voor een groot gezin of bijvoorbeeld een grote groep vriend(inn)en.

 

Dit schip is maar liefst 14.50m lang en beschikt over 8 slaapplaatsen en 2 slaapplaatsen die gecreëerd kunnen worden.

Sturen doet u binnen of vanaf het dek! En mocht u niet zeker zijn van de vaareigenschappen en vaarmogelijkheden van de ‘Comfortina’, neem dan een schipperstraining bij aanvang van de verhuur. U zult versteld staan, dat u binnen no-time de kneepjes van het kapiteinsvak kent! Meer info zie ‘Schipperstraining’ op deze site!

 

Aan boord is werkelijk aan alles gedacht om een groot aantal personen te laten genieten. Slapen en varen is dus prima geregeld! Voor het vertier lenen de vele prachtige en sfeervolle Friese havensteden, -stadjes en dorpjes zich uitstekend. Laat u onderweg aangenaam verrassen, zowel door dit schip, de schoonheid van Fryslân als door de gastvrijheid van de Friezen!


Boeken

Details

Aantal personen10
Vaste slaapplaatsen8
Ombouw slaapplaatsen2
Hutten5
Toiletten2
Douches1
Huisdieren toegestaanNee
Lengte14,50
Breedte4,20
Doorvaarthoogte4,30
Diepgang1,10
MerkComfort
MotorIveco 88kW
Type schroefBoegschroef, Hekschroef
Watertank inhoud (L)1500
Dieseltank inhoud (L)950

Comfortina

 

Schipperstraining

Mocht u geen of niet over voldoende vaarervaring beschikken, adviseren wij u een korte cursus via onze schipperstraining. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Meer informatie